Nyomtatás
Találatok: 1232
Zalaegerszeg - Három év kihagyás után ismét a sohollári völgyben rendezik meg, a Zala megyei vadászati évadnyitót. Az augusztus 27-i egész napos program előkészületei már hetek óta zajlanak. A részletekről a helyszínen érdeklődtünk.



A Zala Megyei Vadászkamara vezetése itt éppen azt latolgatja, hogy a vadászati évadnyitón hol kapjanak helyet az ajándéktárgy árusok, a közösségi sátrak, hol jelöljenek ki parkolókat, s hová kerüljenek a szakmai kiállítások. Az már biztos, hogy ennél a kis kápolnánál idén is lesz Hubertus mise, mint ahogy az is, hogy ebben a tóban most is lesz tudáspróba a vadászkutyák számára.

- A hagyományos programokon kívül idén újdonsággal is találkozhatnak a látogatók. Lesz egy úgynevezett fekete lőporos, elöltöltős fegyverbemutató- fogalmazott Néber Szilveszter megyei fővadász.

- Jó ötletnek tarjuk, hogy ismét ide, eredeti helyszínére került ez a rendezvény. Mindenkit szeretettel várunk- hangsúlyozta dr. Nádor László, a Zala Megyei Vadászkamara elnöke.

A szervezők ezúttal is abban bíznak, hogy a korábbi évekhez hasonlóan legalább 3-4 ezren kíváncsiak lesznek az augusztus 27-i Vadászati Évadnyitóra. Abban is reménykednek, hogy a látogatók kedvét egy esetleges zápor sem szegi majd.

Forrás: ZTV Híradó