Nyomtatás
Találatok: 1650
csehivad gímszarvasNagy és apróvad, vízivad négyezer hektáron. Vadászat, horgászat, borkóstolás, szálláshely. Mindez szerepel a Balaton Agrár Zrt. kínálatában, amihez szorosan fűződik a Csehi-lmrédi Vadásztársaság.
A Csehi-lmrédi Vadásztársasághoz négyezer hektáros terület tartozik: ligeterdők, rétek, mezőgazdasági művelt területek, egybefüggő hatalmas berek. Tulajdonképpen háromezer hektár az aktív rész, ezer hektárt a szarvasállománya védelmében zárva tart a társaság. Az országban azon kevés társaságok egyike, ahol a fácán mellett, fogolyra is lehet vadászni. - Október végén, november elején még nyolcszáz foglyot és ezer fácánt is kihelyezünk -mondta Tavaszi Attila, a Csehi-lmrédi Vadásztársaság vadászati titkára. - Klasszikus bokrász vadászatokat rendezünk, zömében külföldi csoportoknak, de a magyar érdeklődőket is nagyon szívesen látjuk. Ez főleg a sportos vonalat erősíti: jókora sétával egybekötött vadászat. Tavaszi Attila kitért arra is: a Balaton Agrár Zrt., mint társult cég partnerségéivel, olyan komplex szolgáltatást kínálnak, ami a borturizmusba, a falusi turizmusba is bekapcsolható. A nagy és apró-, illetve a vízivad vadászata mellett lehet horgászni is a halastavon. Napközben pihenőebéd, a teríték után pedig többfogásos vacsora koronázza meg a vadászatot. - Borászatunk révén, borkóstolóra is hívjuk a vendégeinket, ez évtől pedig már szálláshelyet is tudunk adni apartmanjainkban - részletezte a vadászati titkár.

Aranyérmes bika a vadásztársaság büszkesége
A CSEHI-IMRÉDl Vadásztársaság büszkeségeinek sorát bővíti az az aranyérmes őzbak, amit húsz év után először sikerült elejteni. 503 gramm volt a kis-koponyás bírálati súlya. Jól sikerült az idei szarvasbika vadászat is. Tizenkét kilövést terveztek be, ebből nyolcat teljesítettek a bőgés ideje alatt. Négy érmes lett: három bronz és egy aranyérmes, aminek 11,67 kilogramm volt a bírált tömege és 225,47 pontot kapott.