Nyomtatás
Találatok: 829
fotópályázatFotópályázatot hirdet az Országos Magyar Vadászkamara. A pályázat célja a vadvédelemnek, illetve annak elengedhetetlen szükségességének demonstrálása.

A rendkívül széles témakörbe a hasznos apróvad szaporulatának elpusztítása, a ragadozók és kóbor ebek kártétele, a civilizációs ártalmak, az orvvadászat, a gépek okozta károk, a kikaszálások, a gázolások és a mérgezések is beletartoznak. Éppúgy, mint bármilyen egyéb hatás, ami a vadonélő állatvilágra nézve ártalmas. Az összegyűlt anyagból a későbbiek során kiállítás, szórólap, publikáció készülhet.

A pályázatokat 2011. december 31-ig digitalizált formában, DVD-n /felbontás min. 300 dpi/ postán az OMVK címére kell beküldeni: 1027 Budapest, Medve u.34-40., vagy elektronikus úton Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. címre. Postai feladás esetén írják rá a borítékra: „Fotópályázat”. Az első három helyezett pénzjutalomban részesül, a díjátadás a jövő évi FeHoVa kiállításon lesz.

Forrás: Teol