Nyomtatás
Találatok: 1359
magaslesSaját magát lőtte agyon apa és fia a bakonyi vadászaton. Először a fiú halt meg, percekkel később az apja is fejbe lőtte magát.
A 18 éves fiú a vadászles mellett feküdt. Apja egy éles fegyverrel hagyta ott, amíg átsétált egy másik vadászleshez. Amikor meghallotta a dörrenést, visszaszaladt, és meglátta a fiát, vérbe fagyva. Az apa barátnője elszaladt, hogy mentőt hívjon. A nő még annyit hallott, hogy a férfi keservesen sír, aztán fejbelövi magát.

Az idősebb férfi tapasztalt vadász volt, a magasles aljában adta a fiának a vadászpuskát, aztán átment egy másik leshez az élettársával. Amikor meghallották a lövés hangját visszajöttek, de a fiú már halott volt. A 18 éves fiú végzős volt egy pápai szakközépiskolában, visszahúzódó, magányos embernek ismerték a társai. Az apja amikor meglátta a földön valószínűleg sokkot kapott, amíg az élettársa a mentőket hívta fejbe lőtte magát a saját puskájával. A mentők már nem tudtak segíteni.

Az apa valószínűleg nem tudta feldolgozni, hogy a fia meghalt, ezért ölte meg magát, ezt mondta a Tényeknek egy szakpszichológus. A rendőrség azt kizárta, hogy a fiút megölték volna. Valószínűleg öngyilkos lett. Az apa egy vadásztársaság tagja volt, megfontolt, nyugodt embernek ismerték a többiek.

Az apánál láthatáson volt a fiú a hét végén, az anyjával évekkel ezelőtt elváltak. A szomszédai szerint a férfi mindig segítőkész, kedves ember volt.
A nőt, aki velük volt pszichológusok kezelik, mert sokkot kapott amikor meglátta a holttesteket az erdőben .

Forrás: TV2