Nyomtatás
Találatok: 1557
vadászbál20. alkalommal rendeztek vadászbált Zalaegerszegen. Idén köszöntő beszédet mondott Pechtol János az Országos Vadászkamara főtitkára, aki elmondta több törvényi változás fogja segíteni a vadászok életét a jövőben.
Többek között egyszerűsödni fog a fegyvertartási engedély, valamint az orvvadászat bűncselekményként kerül be a büntetőtörvénykönyvbe.

Hagyományosan kürtszóval köszöntötték a vadászbál vendégeit. Akik az ismerős szólamokból már azt is tudták, mi kerül majd tányérjukra. A Vadászok Zala Megyei Egyesülete 1990-ben jött létre, mára minden 10. család érintett a vadászatban. Így nem csoda, hogy a bál évről évre az egyik leglátogatottabb rendezvények egyike.

Köszöntő beszédet mondott Pechtol János az Országos Vadászkamara főtitkára, aki elmondta több a vadászokat érintő törvény is változik a közeljövőben. A szakmai kérdések mellett azt is megtudtuk, hogy felesége zalai, így régi ismerősként szívesen jött a bálba.



Az estén fellépett a magyar bajnok Gála Társastánc Egyesület. Bemutatták Pink című koreográfiájukat is, amivel legutóbb a vilniusi világbajnokságon szerepeltek.

A hajnalig tartó bálon pedig Márió a harmonikás szórakoztatta a közönséget.

Forrás: ZTV Híradó