Nyomtatás
Találatok: 1034
Kittenberger KálmánKittenberger Kálmán Sajtópályázatot hirdet az Országos Magyar Vadászkamara és az Országos Magyar Vadászati Védegylet.
A kiírás célja, hogy a civil sajtón keresztül reális tájékoztatást kapjon a széles közvélemény vadgazdálkodásról, vadászatról, vadászati kultúráról. Korunkban a legfőbb elvárás a vadászokkal szemben, hogy tevékenységüket a természetvédelembe ágyazva végezzék humánus, erkölcsös magatartást mutatva,
Nevezni 2011. augusztus 1. és 2012. június 30. között, 3 kategóriában - írott sajtó, rádiós mű, tv- (videós) anyag - megjelent alkotásokkal lehet. Az érvényesség feltétele a civil médiában való megjelenés (szaklapokban közölt írások nem nevezhetők). A megjelenés hiánya nem kizáró ok a videós műfajban. Pályázni minimum 3 alkotással lehet, személyenként maximum 5 művel. A terjedelem írások esetén 6000 karakter, rádiós anyagnál 15 perc, videónál 20 perc lehet. Beküldési határidő 2012. június 30. Cím: Országos Magyar Vadászkamara 1027 Budapest, Medve u. 34-40. Az anyagokat független zsűri bírálja el, a nyertesek oklevelét és díját a vadásznapon adják át. A díj kategóriánként bruttó 300 000 forint.

Forrás: Tolnai Népújság