Nyomtatás
Találatok: 1848
vadászati kiállításSzeptember 16-18. között Kasztília és La Mancha Autonóm Tartomány komoly vadászati hagyományokkal rendelkező városában Ciudad Realban megrendezésre kerülő vadászati kiállítás 14 éves múltra tekint vissza.

Az idei rendezvényen első alkalommal nyílik lehetőség a magyarországi vadászati kínálat bemutatására. Ehhez a kiállítást szervező helyi vállalkozókat tömörítő szövetség alapítványa, mint szervező, kiemelt megjelenési lehetőséget biztosít a Madridi Képviselet számára egy 40m2-es standdal. A Madridi Képviselet ezúton hívja fel a hazai vadászati szolgáltatásokban érdekelt cégek figyelmét ezen bemutatkozási lehetőségre, és várja azon cégek jelenkezését, amelyek vállalni tudják az informátorral való megjelenés részvételi díjának (100.000 Ft), vagy a kiadvánnyal történő megjelenés 50.000 Ft-os részvételi díjának megfizetését.

A részvétellel kapcsolatos további információkért az érdeklődők Németh József képviseletvezetőhöz ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) fordulhatnak.

A kiállítással kapcsolatos bővebb információk fellelhetők a kiállítás weboldalán: www.fercatur.es

Forrás: Turizmus Online