Nyomtatás
Találatok: 780
Robi vadaszAz ősz elejét tapossuk már és elindult a vadászidény. Készülődnek a vadásztársaságok, beindulnak a hajtások. Érdemes egy pillantást vetni felszerelésünkre és eldönteni, miből is kell újat beszereznünk.

2022-ben az Anico Kft.-nél új lendületet adunk eme nemes hobbynak, és egy kicsit biztonságosabbá, jobban tervezhetővé tesszük a vadászatokat. Bemutatunk három olyan adóvevőt, melyek igazán hasznosak lehetnek a legprofibb vadászok számára is. De miért is hasznos az adóvevős kommunikáció vadászat közben?

Azonnali kommunikációt biztosít, amihez csak egy gombot kell lenyomni.

Egyszerre több társunkkal is tudunk beszélni, nem csak eggyel.

Ideális a vadászat körülményeihez. Stabil külső, akár vízálló borítás, egyszerű használat ott is, ahol már nincsen térerő.


Motorola PMR446 walkie talkie

A Motorola PMR446-os adóvevői közül már számos területen bizonyított a Talkabout széria T82 Extreme típusa. IPX4 védelemmel ellátott, így cseppálló, stabilan működik az erdős részeken is. A rezgő hívásjelző nem fogja megzavarni az állatokat, a beépített LED lámpa pedig szükség esetén vészvilágítást biztosít. Működési hatótávolsága 15 méter – 10 km* (földrajzi viszonyok és feltételek függvénye). A használatához engedély nem szükséges, teljesítménye 0.5 Watt.

T82extreme vadasz1

Wouxun dPMR adóvevő

A Wouxun KG-D26 egy ipari kivitelű DPMR digitális/analóg PMR446 adóvevő, amely frekvencia-engedély nélkül használható. Az adóvevő modern rejtett kijelzővel rendelkezik és 2000 mAh-s Líthium ION akkuval. IP54-es por és vízállóság jellemzi, nehéz időjárási körülmények között is stabilan működik. Rendelkezik beépített LED lámpával, működési hatótávolsága akár a 8-10 km-t is elérheti ideális terepen. Teljesítménye 0.5 Watt.

Wouxun kg d26 vadasz

Caltta ipari digitális URH adóvevő

A Callta termékei ipari kivitelű profi, analóg/digitális adóvevők. A Caltta PH600L DMR kézi adóvevő egyik fő tulajdonsága, hogy analóg és digitális üzemmódban is működik. Megfelel az IP68- és a katonai Mil-STD 810G szabványnak, rendkívül masszív és mégis könnyen kezelhető. Kemény és zord környezetben is használható professzionális és megbízható kommunikációs eszközként. Hatótávolsága sík terepen 10 km-en belül stabil, teljesítménye 4 Watt. Válaszható UHF és VHF frekvenciával.

CalttaPH600 vadasz

Minden kiegészítőre 1 év jótállást, adóvevőkre akár 2-3 év jótállást biztosítunk!

Szervizelés szakszervizeinkben és a gyártóink saját szervizeiben történik.

Ha pedig szeretnéd vásárlás előtt kipróbálni készülékeinket arra is van lehetőség. --> Kattints az Anico demó program részletek gombra!

Anico demó program részletek

Kapcsolódó videóink: