Nyomtatás
Találatok: 5745
muck boot csizmaA Muck Boot™ csizmák és bakancsok szárazon és melegen tartják a lábat a legkeményebb időjárási körülmények között is.
A Muck Boots™ termékek kiválóságának titka az exkluzív középső réteg, mely a búvárruhákhoz is használt neoprénből készül. Ez a bélelő anyag a legtöbb lábbeliben használt béléssel szemben egyszerre hőszigetelő és vízzáró, és a belső hőmérsékletet függetleníti a külsőtől. Ennek köszönhetően a lábbeli hideg és nedves időben is szárazon és melegen tartja a lábat és a lábszárat.

A Muck Boot™ lábbelik tartalmaznak továbbá egy kényelmes, 6 mm vastag kivehető Nitracel-EVA talpbetétet is. Az 5 mm-es neoprén bélés és a 6 mm-es Nitracel EVA réteg együtt tökéletes kényelmet és védelmet nyújt szélsőséges hidegben is. A természetes gumi anyagú külső réteg biztosítja a lábbeli szilárdságát és külső behatásokkal szembeni védelmét. Az orr-rész háromszorosan, a sarokrész négyszeresen megerősített. A külső cipőtalp anyaga szintén igen ellenálló természetes kaucsuk. A Muck Boot™ termékekben használt gumi éveken keresztül megőrzi rugalmasságát, és a műanyag és TPR anyagokkal szemben a hideg hatására sem repedezik meg. A szár rugalmas anyaga lehetővé teszi a lábbeli levételét anélkül, hogy Önnek kézzel kellene segítenie benne, emellett melegebb körülmények között a jobb szellőzés érdekében a szár vissza is hajtható. A Muck Boot™ lábbelik bélése nem dörzsöl, és hypoallergén.
A felhasznált anyagoknak köszönhetően tehát a Muck Boots™ lábbelik tökéletesen vízzáróak, melegek, nagyon kényelmesek, és mindezeken túl igen könnyűek is.

Hogyan válasszak méretet?


A Muck Boots™ lábbeli mérete megegyezik az Ön szokásos cipőméretével. Extrém hideg környezet kivételével Önnek a lábbelihez nem szükséges vastag zoknit viselnie. A legnagyobb kényelem érdekében közepes vastagságú sportzokni viselése ajánlott. A felfelé bővülő szár a vastagabb zoknik viselését is lehetővé teszi. A szár puha, rugalmas anyagának köszönhetően a lábszár körmérete nem jelent korlátot a viselő számára, és a nadrág szára a csizmán/bakancson kívül és belül is viselhető.

Mi lesz az izzadással?

Más termékektől eltérően a Muck Boots™ termékekben nincsen belső filcbélés, mely hosszabb viselés esetén gyakran túlmelegedést és bőr irritá ciót okoz. A Muck Boots™ belső bélése vékony nedvességszabályozó anyagból készül, amely elvezeti az izzadságot és a párát. Felmelegedés vagy nedvesedés esetén a lábbeli rugalmas anyagú felső szára egyszerűen lehajtható a jobb légmozgás érdekében. A bélés egy hajszárítóval másodpercek alatt kiszárítható.

Hogyan tisztítsam?

A kaucsuk és nylon igen ellenálló külső felületet képez, mely enyhe vízsugárral, esetleg szappanos szivacsos lemosással egyszerűen tisztítható. A gumi felület viaszos ápolószerrel kezelhető, melyet azonban a talpra nem ajánlunk, mivel az nedves vagy jeges felületen növelheti a csúszásveszélyt.

Javítható-e a gumiréteg?

Igen. A természetes gumi javítása a kereskedelemben kapható gumijavító tömítőanyagokkal lehetséges. Elsőként könnyűbenzinnel alaposan tisztítsa meg a lyuk környékét, majd
kenje fel a tömítőanyagot az érintett felületre. Simítsa el úgy, hogy egy vékony réteget kapjon, és legalább egy napig hagyja a levegőn száradni.

Indiform Kft.
2440 Százhalombatta,
Vörösmarty u. 40.
www.indiform.co.hu