Nyomtatás
Találatok: 3157
evolveo gladiator rg400Már Magyarországon is kapható az EVOLVEO által fejlesztett legújabb strapatelefon, az EVOLVEO Gladiator RG400.
Az új készülék azoknak ajánlott, akik tartós, strapabíró telefonra vágynak, amely nemcsak a hétköznapokban, hanem extrém körülmények között is megállja a helyét.

Az EVOLVEO Gladiator RG400-as telefon a gyártó egyik legpraktikusabb starpatelefonja, amelyet kivételesen erős gumiborítással láttak el, belső vázát pedig megerősítették. Így a készülék nemcsak az ütések és az esés okozta sérülések ellen védett, hanem az extrém környezeti hatások és a szélsőséges időjárás sem ártanak neki. Ezt bizonyítja az is, hogy a telefon megfelel az IP 67-es szabványnak, tehát teljes mértékben védett a por ellen, illetve egy méteres mélységben akár harminc percet is kibír a víz alatt. A strabíró kialakítás mellett a gyártó a külsőre is figyelt, így a Gladiator RG400 is megfelel az EVOLVEO-tól már megszokott igényes dizájnnak.

Az EVOLVEO számos olyan funkciót is beépített a készülékbe, amely megkönnyíti a terepen való használatot. Felszerelték például adó-vevővel, amely kompatibilis a legtöbb, a piacon megtalálható walki-talkie készülékkel.

A Dual SIM funkciónak köszönhetően két SIM kártyával is használhatjuk a telefont, akár úgy, hogy mindkét SIM aktív, de az egyiket ki is kapcsolhatjuk. A még nagyobb ellenállóság érdekében a kijelző dupla védelmi réteggel ellátott edzett üveggel rendelkezik, így sokkal ellenállóbb a karcolásokkal és az ütésekkel szemben.

A készülékről további információt a www.evolveo.hu oldalon találhat.