Nyomtatás
Találatok: 4608
sátor az autónMi van akkor, ha nincs más megoldás és kénytelenek vagyunk az - alvás szempontjából kényelmetlen - autóban aludni.
Tételezzük fel, hogy van sátrunk, de nem szívesen raknánk a földre, mert az mondjuk hideg, vagy mindent sár borít. Erre az esetre lehetséges alternatíva egy tetősátor, amit természetesen akkor tudunk csak használni, ha van tetőcsomagtartó az autónkon.

Bármilyen autóra fel lehet szerelni, amelynek van teteje. A sátor fekvőfelülete 2,4x2,4 méter, magassága 1,3 méter, így elegendő hely van benne 2 személynek. Opcionálisan kapható hozzá egy alsó sátorrész is, ahová be tudjuk pakolni a cuccainkat, ha netán eleredne mondjuk filmezés, fotózás vagy csak szimplán reggelizés közben az eső.

A sátor rip-stop vászonból készül, puliuretán burkolattal és minden varrás tömítve van így a beázás csak cunamik alkalmával lehetséges. A váz 25mm vastag eloxált alumínium, és az aljában beépített matracok vannak.

A sátor tárolója UV álló, laminált PVC fóliával van bevonva, ami nem csak az eső, hanem az erős napsugárzás ellen is védi éjszakai lesünket.

Szóval, ha természetfotózással foglalkozik, vagy csak egyszerűen imád utazni, de nem szívesen töltené az éjszakát a földön, akkor ez a sátor lehet a megoldás. Persze ha figyelembe vesszük a 330 ezer forintos árát, a kempingbe járó családok nem fognak azonnal ugrani és venni egyet. Hiszen ennyiből simán kijön akár két idény balatoni nyaralás hazai viszonylatban az egész családnak, ebben a sátorban pedig maximum ketten férnek el.

Forrás: Vezess