Nyomtatás
Találatok: 1962
Bár jó szél esetén az irritáló szagok nem jutnak a vad orrába, azonban soha nem lehetünk biztosak abban, hogy a véletlenül egy-egy pillanatra megforduló szél, nem vágja ketté aznapra felállított vadászati stratégiánkat.
Minél eredményesebben tudjuk szagterheléseinket csökkenteni, annál sikeresebbek lehetünk vadászataink során.

Az indiánok vadászataik előtt izzasztókunyhókban imádkoztak a szellemekhez a siker érdekében. Ezután tiszta vizű patakban lemosdottak, és úgy indultak vadat űzni. Ezt a megtisztulást érdemes ma is alkalmazni. Bár egy szaunázást elég körülményes kivitelezni közvetlenül a vadászat előtt, de az All Clear illatmentes tusfürdővel való zuhanyozásnak semmi akadálya.

Nem csak testünket, de ruháinkat is tökéletesen szag mentesíthetjük a környezetbarát All Clear illatmentes tisztítószerekkel.

Illatmentes mosószereinkkel
kíméletesen moshatunk 30 °C, 40 °C, 60 °C, 90 °C -on, fehér és színes ruhákat is. Ezt megtehetjük kézzel illetve mosógéppel (ebben az esetben ügyeljünk a mosógép szagtalanítására is).

A vérrel, sárral erősen szennyezett ruhákat az illatmentes folttisztítóval előkezeljük, majd az illatmentes mosógéllel és illatmentes öblítővel kimossuk.

A szagtalan ruhákat tároljuk elkülönítve, légmentesen záródó All Clear ruhazsákokban.

Termékeink ECOLABEL minősített, biológiailag jól lebomló felületaktív alapanyagokból készülnek – foszfátmentes – klórmentes – parabénmentes.

Velünk célba talál!

www.allclear.hu