Nyomtatás
Találatok: 251
mahoca 180721 plakat1Az ÉSZAKERDŐ Zrt. 2018. július 21-én, szombaton „Bükki vizek vonata” fantázianévvel első alkalommal indít különvonatot indít Mahócára, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatok által amúgy nem járt szárnyvonalára.

Vendégeik számára az andókúti víz tematikájú ismertetőjük mellett, egyéni kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak, Andókút és Mahóca
környékén.

A program keretében délelőtt 9:30-kor, majd délután 14:20-kor indulnak különvonatok Miskolc-Dorottya utcáról Mahócára. (Visszaindulás
Mahócáról 12:00, 15:45 és 17:45 órakor.)
Szerelvényeik az időjárásnak megfelelő összeállításban, elsősorban nyitott személykocsikból fognak állni, de szükség esetén néhány zárt kocsi is a vonat része lesz. Vonógépként a tervek szerint a LÁEV két C-50-es kismozdonya szolgál majd.

A délelőtti különvonat andókúti érkezése után a mesés hangulatú erdei forrástó partján szakavatott erdész tart ismertetőt a bükki élővizek és források érdekességeiről, erdész szemmel.

Jelentkezés / további információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Forrás: Északerdő Erdőgazdasági Zrt.
0
0
0
s2smodern
powered by social2s