nyilt napA DIANA SZAKKÉPZŐ ISKOLA október 21-én, hétfőn vár minden olyan érdeklődőt, akik elsősorban az általános iskola 6., 7., 8. osztályos tanulói és érdeklődnek a gépészeti szakmacsoport, honvédelmi, gépészeti ágazat: Fegyverműszerész technikus szakgimnáziumi (9–13. évfolyam) képzés iránt.

A tanulók a nyílt napon a felvételivel kapcsolatos tájékoztatást kapnak és érdekes programokon vehetnek részt!

A Diana Szakképző Iskola feladatául vállalta a hazai erdő- és vadgazdálkodás szakembereinek alap- és középfokú képzését, továbbképzését és a kor követelményeinek mindenben megfelelő, biztos szakmai kultúrával rendelkező szakemberek oktatását. Nagy hangsúlyt fektetünk az erdő- és vadgazdálkodáshoz szorosan kapcsolódó vadászfegyverek gyártásával és javításával, forgalmazásával foglalkozó fegyverműszerészek, vadászpuskaművesek és vadászpuskaműves mesterek képzésére.

Iskolánk több évtizedes múltra tekint vissza a fegyveres szakmák képzésében, az így hosszú idő alatt felhalmozódott elméleti és gyakorlati tapasztalatot, tudást szeretnénk átadni hallgatóinknak. Hazai és külföldi szakmai utak szervezésével európai szinvonalú gyárak, manufatúrák kapui nyílnak meg hallgatóink előtt.

A hivatásszerűen tevékenykedő szakemberek képzésén túl, a vadászvizsgára felkészítő tanfolyam keretén belül a sportvadászok képzését is vállaljuk.

Kapcsolat

6640 Csongrád, Jókai Mór u. 14.
Tel.: +36 63/483-790 – E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Forrás: Diana Szki
0
0
0
s2smodern
powered by social2s