Nyomtatás
mecsextemA Zselici Csühögő május 9-től már menetrendszerűen közlekedik hétvégenként és ünnepnapokon, egyelőre kizárólag a nyitott kocsikkal. Almamellék állomásról 10, 12 és 14 órakor indul járat Sasrétre, ahonnan visszafelé 11, 13 illetve 16 órakor közlekednek a szerelvények.

A biztonságos távolság betarthatósága érdekében az utasok létszáma korlátozott, ezért előzetes regisztráció szükséges, valamint az állomáson és az utazás során kötelező a szájmaszk viselete.

Részletes tájékoztató link: mecsekerdo.hu/menetrend-arak
Kisvasút menetjegy regisztráció link: forms.gle/cqz97ABiQf7LmhRM9

MEXkluzív pályabérletek a kalandparkban
Május 8-tól két helyszínen, az erdei bobpályán és a hófánk csúszdapályákon is lehet már suhanni. Mindkét játék 50 perces turnusokra foglalható, és ebben az időszakban csak egy háztartásból érkező vendégek használhatják a pályákat. Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás minden esetben kötelező, mint ahogy a szájmaszk viselete is!

A Park májusban hétfő kivételével minden nap 10-19 óráig fogadja a bejelentkezett látogatókat. A további játéklehetőségek beindítása fokozatosan történik majd, terveink szerint hamarosan az Airsoft pálya is csatasorba áll.
Részletes tájékoztató link: mecsextrem.hu/
Regisztrációs link a turnusok foglalásához: mecsextrempark.booked4.us

Hír a honlapunkon: mecsekerdo.hu/index.php?pg=news_1_581
Facebook poszt @mecsextrem: facebook.com/mecsextrem/posts/3552278848132164
Facebook poszt @mecsekerdo: facebook.com/mecsekerdo/posts/3011912562236305

Forrás: ForestPress