fehova vadászati kiállításMagyarország legnépszerűbb vadászati kiállítása az idén történelmet ír az európai vadgazdálkodás nagykönyvébe. A hírnevére, magas szakmai kultúrájára méltán büszke magyar vadászat a legutóbbi négy évtized legértékesebb trófeáit állítja ki március 19-22 között a FeHoVa kiállításon, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban A 30 trófea melyek egytől egyig vagy világrekorderek vagy magyar győztesek most először lesz együtt látható. A kiállítás önmagában Európára szóló szenzáció, s ezt még további hozzáadott művészi értékekkel gazdagítják. A trófeák mellett ugyanis 10 magyar festőművész 30 alkotása jeleníti meg az agancsokhoz, koponyákhoz és más preparátumokhoz tartozó vadat, mégpedig természetes környezetének művészi háttér-ábrázolásával.
A 2008. évi FeHoVán 12 országból 240 kiállító mutatkozott be, és negyvenkétezer érdeklődőt vonzott. Az évek óta egyre népszerűbb kiállításon a vadászat és a fegyverek vonzzák a legtöbb kiállítót és a legtöbb látogatót is. Az utóbbi néhány évben rohamosan zárkózik fel a horgászat kedvelőinek tábora, s ma már a FeHoVa azoknak is érdekes, akik a vadak s a halak életmódjának kifürkészésénél jobban szeretik a természet más kincseinek fürkészését, a szabadidő szabadban töltésének vonzó lehetőségeit.

A sokrétű, „természetes” kiállítás - a világbajnok trófea- és műalkotás kiállítással gazdagodva - joggal kerülhet 2009 márciusában ismét a hazai és nemzetközi szakmai körök, és persze a nagyközönség figyelmének középpontjába.


Bővebb információ: www.fehova.hu