Nyomtatás
erdőzúgás vadászmagazinPénteken 16 órától Halpern Bálinttal a rákosi viperákról, Pákozdi Józseffel a csütörtökön kezdődő FeHoVÁ-ról, Fáczányi Zsomborral pedig az erdőlátogatási korlátozásról hallhatnak interjút az Erdőzúgásban.

A pénteken 16 órakor adásba kerülő Erdőzúgás vadászmagazinban három interjút is hallhatnak az érdeklődők, három különböző témában.

A Vértes Erdő Zrt. munkatársával, Fáczányi Zsomborral a területen korábban bevezetett erdőlátogatási tilalomról beszélgettem, míg a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülettől Helpern Bálint válaszolt kérdéseimre hazánk egyik legritkább állatfajával, a hungaricumként is emlegetett rákosi viperával kapcsolatban.

Természetesen a csütörtökön elkezdődő FeHoVá-t sem hagyhatjuk ki a pénteki műsorból, melyről Pákozdi Józseffel, a rendezvény sajtóreferensével kedden készített interjú kerül adásba.

A műsor időpontja: Péntek - 16 óra

Ismétlések:
Vasárnap - 9 óra
Szombat - 2 óra
Szombat - 8 óra

Ha valaki esetleg egyik alkalommal sem tudta meghallgatni az adást, a Letöltések/Műsorok/Erdőzúgás menüpont alatt, vagy IDE kattintva letöltheti! Ugyanitt az összes korábbi műsor is elérhető!

Véleményüket a műsorról ITT írhatják le!

Médiapartnerünk a Vadászmester Internetes Magazin.

"A vadászat vadűzés és erdőzúgás, de több erdőzúgás..." (Sz. Zs.)

(Szent Korona Rádió - Gribek Dániel)