– Erdőrezervátum Baktalórántháza környékén, – Nemzeti Kincsünk az Erdő - Az erdők számbavétele, – Quad-túra Ágasegyháza homokdűnéin, – Kittenberger Kálmán emléknap Nagymaroson, – Különleges éjjel a Pákozdi Pagonyban, – Erdő Ernő bácsi meséi - Milyen gombák vannak az erdőben?, – A vadkármegelőzés fontossága és módszere
– Vadgasztronómiai Fesztivál a Pákozdi Pagonyban, – Színes programkínálat a sümegi Jakab napokon, – Vadvilág – A bőgések végén - a csendesedő erdő, – Gasztro percek – Currys rántott csirkecombok
– A gemenci erdő titkai - a gímek otthona, – Emlékkereszt Kám község határában, – Erdő Háza átadás Sopronban - 70 éves a TAEG Zrt., – Vadvilág - Lecsendesedő gímszarvas bőgés, – Gasztro percek - Rakott, gombás, paprikás csirkecomb
– Látogatás a szalatnaki Lámatónál és környékén, – Látkép a Nagyvázsonyi katonai torony-kilátóból, – Normandiai partraszállás - kiállítás Dunaszegen, – Vadvilág - Gímszarvasok bőgése Villány mellett, – Gasztro percek - Sertésszűzérmék Palatinus módra
– Élményalapú szemléletformálás Kajárpécen, – "Vadászok barangolásai a Kárpát-medencében", – Bemutatkozik a Nagykanizsai Fúvószenekar, – Vadvilág - A szarvasbőgés kezdetén..., – Nemzeti Kincsünk az Erdő - Az erdő természetessége, – Gasztro percek - Szoljanka leves
– A dégi Festetics Kastély angolparkja, – Erdő Ernő bácsi meséi - Kik azok a természetjárók?, – Szállásfejlesztés a Zsigárdi Erdei Laknál, – Vadvilág - Királyi fenség: A gyulaji dám, – Nemzeti Kincsünk az Erdő - Az erdők természetvédelme, – Gasztro percek - Szarvashúskrémleves
– Emlékerdővel gazdagodott a Tiszaigari Arborétum, – Kombinált Lövészeti Európa-bajnokság Csákberényben, – Nemzeti Kincsünk az Erdő - Az erdők szén-dioxid lekötése, – Vadvilág - Az őznász alkonyán..., – A Tisza-tavi Ökocentrum modern kiállítása, – Erdő Ernő bácsi meséi - Mennyi oxigént termel egy fa?, – Gasztro percek - Pisztáciás tészta
– Feltárul az Avarok kora - ásatás Csákberényben, – Turisztikai fejlesztések Soponyán, – Magas színvonalú lőtér nyílt a Vértesben, – Vadvilág - Az őznász "szent őrületében", – Nemzeti Kincsünk az Erdő - Aszály, nyári szárazság, – Gasztro percek - Arab dióleves