erdőzúgás vadászmagazin - a monoki falopásAz eheti Erdőzúgás vadászmagazinban a nagy vihart kavart monoki erdőlopással fogunk foglalkozni. Megszólal az ügyben az egyik érintett, Galatóczki Ferenc, s terveink szerint Monok polgármestere is. Zagyva Gyula is hallható lesz egy vadászati témájú Magyar Sziget-programmal kapcsolatban.

Bár előzetes ígéretünk szerint ezen a héten madárhangoknak kellett volna szólnia a Szent Korona Rádió hallgatóinak hangszóróiból, a téma elmarad, ehelyett egy aktuális esemény, a monoki erdőlopás részleteit ismerheti meg az érdeklődő.

A műsorban megszólal az egyik érintett, Galatóczki Ferenc, valamint terveink szerint - ha sikerül elérni - Monok polgármestere is.

Mivel közeledik a Magyar Sziget, ezzel a rendezvénnyel is foglalkoznunk kell, főleg, hogy idén is lesz vadászati vonatkozása a legnagyobb nemzeti fesztiválnak. Ebben az évben Kittenberger Kálmán Emlékkirándulást szerveznek keddre és szerdára. A témában Zagyva György Gyulát, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnökét, a Magyar Sziget főszervezőjét kérdeztem.

A műsor időpontja: Péntek - 16 óra

Ismétlések:
Vasárnap - 9 óra
Szombat - 2 óra
Szombat - 8 óra

A korábbi műsorok IDE kattintva letölthetők és meghallgathatók!

"A vadászat vadűzés és erdőzúgás, de több erdőzúgás..." (Sz. Zs.)

(Szent Korona Rádió - Gribek Dániel)