erdőzúgás vadászmagazin erdei szalonkaAz Erdőzúgás vadászmagazin következő adásában, mely pénteken 16 órakor hallható itt a Szent Korona Rádióban, Pechtol Jánossal, az Országos Magyar Vadászkamara főtitkárával fogunk beszélgetni az erdei szalonka tavaszi vadászati idényének eltörléséről, annak előzményeiről, következményeiről.

Nagy örömünkre elfogadta meghívásunkat Pechtol János, az OMVK főtitkára az Erdőzúgás vadászmagazinba. Az aktuális téma, melynek révén megkerestük, a szalonkavadászat jelenlegi helyzete, hisz rendelet útján megszüntették e faj tavaszi vadászati idényét, mely az egész vadászkultúrára hatással van. Az interjúban szó lesz a döntés előzményeiről, okáról, a következményekről, és arról, mi lesz a szalonkavadászatról. A beszélgetés végén a böjti és a barát réce is előkerül, s a vadászok és természetvédők kapcsolata napjainkban.

A korábban a témában készített írásos, rövid interjúnk IDE kattintva olvasható el.

A műsor időpontja: Péntek - 16 óra

Ismétlések:
Vasárnap - 9 óra
Szombat - 2 óra
Szombat - 8 óra

A korábbi műsorok IDE kattintva letölthetők és meghallgathatók!

Reklámlehetőségről az alábbi e-mail címen érdeklődhetnek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

"A vadászat vadűzés és erdőzúgás, de több erdőzúgás..." (Sz. Zs.)

(Szent Korona Rádió - Gribek Dániel)