csongrád megyei vadásznapHódmezővásárhely, Hódagro Zrt. Pihenőpark, Kovács-tanya

Tisztelt Földtulajdonosok, tisztelt Vadászok, kedves Vadász Hölgyek, ifjú Nimródok, Vadászjelöltek és nem vadászó Természetkedvelők határon innen és túl!
Az évente egy alkalommal, változó megyei helyszínen megjelenő Csongrád Megyei Vadásznapot - amely az Országos Vadásznap Rendezvénysorozat része - ebben az évben szeptember 06-án, szombaton, Hódmezővásárhely, Hódagro ZRT. Pihenőpark, Kovács-tanya (GPS koordináta: Hosszúság 20°21’50”E ; Szélesség 46°21’04”N) helyszínen tartjuk. A Kovács-tanya egy gyönyörűen felújított kúria ősparkkal, halastóval, nagy létszámú rendezvények számára kiépített infrastruktúrával, amely a Vadásznap hangulatát véleményünk szerint megalapozza.

Rendezvényünk mindamellett, hogy a megyei vadásztársadalom éves seregszemléje, vadászünnepnapja; alkalom vadászbarátok találkozására határokon belül és határokon túlról, továbbá vadásztársaságok, a vadászat – erdészet – természetvédelem - vadászati oktatóműhelyek, szakképzés - földtulajdonosok éves találkozóhelye, illetve lehetőség arra, hogy szélesebb közönség; - a nem vadászók számára is betekintést engedjen a vadászat világába.

A rendezők számos színes programmal, látványos kiállítással, gasztronómiával és célzott reklámtevékenységgel törekszenek arra, hogy minél szélesebb körben látogassa e rendezvényt a civil közönség is. Különös figyelemmel az e témára, még igen fogékony fiatal korosztályra, gyermekekre, hiszen egy ilyen típusú ceremónia alkalmas arra, hogy a vadászat tradícióit, etikettjét bemutassa, a vadászat mindennapi jelentőségét, betöltött valós szerepét a vad- és természetvédelemben, a környezetvédelemben, az aktív, egészséges - természetbeni kikapcsolódás lehetőségében, gasztronómiában, de a művészetben, képzőművészetben elfoglalt helyét egyaránt megismertethessük, hangsúlyozhassuk.

A szervezők nevében fenti rendezvényre tisztelettel meghívjuk, hogy egy remélhetőleg felhőtlen, tartalmas szép napot töltsön el barátaival, hozzátartozóival Hódmezővásárhely határában.

A vadásznappal kapcsolatos további felmerült kérdéseit szóban készséggel megválaszoljuk a Vadászkamara 62/420-362 számú telefonján, vagy e-mailt küldhet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A programot megtekintheti a www.vadaszkamara.hu honlapon.

A Vadásznap minden programja belépődíj nélkül, díjtalanul látogatható! Parkolás díjtalan!