erdőzúgás vadászmagazinAz eheti Erdőzúgásban három interjú is hallható lesz. Az elmaradt szalonka-demonstrációról Csekő Sándorral, a Magyar Vadászlap főszerkesztőjével, a vadászkiállításról Hargita Gáborral, és a Vadászmester portálról Józsa János főszerkesztővel beszélgetünk.

Az elmaradt szalonka-demonstrációról korábban beszámoltunk. Ennek kapcsán kikértük a szervező Magyar Vadászlap főszerkesztőjének, Csekő Sándornak a véleményét.

Új sorozatunkban, melyben a vadászmédia szeleteit kívánjuk bemutatni, először a médiapartnerünkként már jól ismert Vadászmester internetes magazinnal ismerkedhet meg a hallgató, hisz a médium keletkezésének történetéről és a jövőbeli célokról is beszél nekünk Józsa János főszerkesztő.

Végül, de nem utolsó sorban Hargita Gábor szólal meg az Erdőzúgás vadászmagazinban, ki a pilisvörösvári Horgász - Vadász Kiállítás és Börze főszervezője, s megtudhatjuk, miért érdemes ellátogatni 20-án és 21-én a rendezvényre, ahol az Erdőzúgás vadászmagazin is képviseltetni fogja magát. Továbbá azt is megtudhatjuk, milyen távlati célok indították útra ezt a még kicsiny, várhatóan családias hangulatú kiállítást.

Tehát minden érdeklődőt szeretettel várunk a hangfalak elé pénteken 16 órakor! (www.szentkoronaradio.com/hallgatas)

A műsor vasárnap délutántól letölthető honalpunkról, a www.szentkoronaradio.com/erdozugas oldalon.

A műsor időpontja: Péntek - 16 óra


Ismétlések:

Vasárnap - 9 óra
Szombat - 2 óra
Szombat - 8 óra

(Szent Korona Rádió - Gribek Dániel)