vadászok borainak versenyeA gödi Nemeskéri-Kiss kúriában 2008. november 2-án Ordo Vini Venatorum Vadász Borrend rendezésében. Nevezni lehet vadászok és családtagjaik saját készítésű boraival Magyarország egész területéről. A díjnyertes borok szakemberekből álló zsűri döntése alapján oklevelet kapnak, és közülük kerül kiválasztásra a Vadász Borrend 2008. évi „zászlós” bora.
Nevezni lehet fajtánként 3-3 palack borral, szabvány boros üvegben, jól tapadó címkével ellátva.

A címkén a következő adatokat kell feltüntetni:
- termelő neve és lakcíme
- melyik vadásztársaság tagja
- a szőlő termőhelye
- a bor fajtája, fantázia neve
- évjárat
- a bor tárolási helye

Nevezési díj az első borfajtára 3.000,- forint, a második borfajtára 2.000,- forint és minden további borfajtára 1.000,- forint.

A nevezett borokat a gödi Nemeskéri-Kiss kúriában (2131 Göd, Nemeskéri u. 33.) lehet leadni 2008. november 1-ével bezárólag minden nap 10.00 – 22.00 óra között.
Az eredményhirdetésre a gödi Nemeskéri-Kiss kúriában 2008. november 3-án megrendezésre kerülő St. Hubertus napi rendezvény keretében kerül sor annak bizonyságaként, hogy a vadászok nem csak szeretik a bort, hanem értenek is hozzá.

Szeretettel várjuk a vadászok borait a versenyre, a termelőket és barátaikat az eredményhirdetésre, a közös ünneplésre.

Ordo Vini Venatorum
Vadász Borrend

Információ:
Komáromi Attila nagymester +36-30/951-3784
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fax: +36-27/345-304    e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.