vadászünnep mórahalmonTöbb mint 10 éves hagyománnyal bír a vadászünnep, azóta van, mióta a Magyar Vadász Kamara működik. A vadászok előszeretettel ünneplik a Hubertus megemlékezést és az ifjú vadászok avatását is, Mórahalmon kitüntetéseket adnak át, lesz trófea kiállítás, valamint családi és gyermekprogramok -tudtuk meg Hegyes Zoltántól, az Országos Vadászkamara Csongrád Megyei Területi Szervezetének elnökétől.

Hangbejátszással!

A vadászok családjaikkal együtt érkezhetnek a vasárnapi vadásznapra, amelyet a mórahalmi vasártéren rendeznek meg reggel 9 órától este 9 óráig.

A gyerekek a Grimbusz színpad produkciójára szórakozhatnak, de lesz vadászkutya bemutató, a mórahalmi világbajnok ugrókötelesei is megmutatják magukat, sőt, a sándorfalvi citerazenekar is a húrok közé csap.

Este Fenyő Miklós - koncertre szórakozhatnak kicsik és nagyok, a napot pedig egy fergeteges utcabál zár majd a nap leglátványosabb eseményével, a tűzijátékkal.

Körülbelül 2200 sport- és hivatásos vadásza van a megyének. Közülük azok kapnak kitüntetést, akik munkájukkal, gondolkodásukkal, megjelenésükkel kiérdemelték a kitüntetéseket.

A múlt héten kezdődött Mórahalmi Sokadalom zárása lesz a vadásznap, amely méltó módon fejezi be az idei sokadalmi rendezvénysorozatot.

Meghallgatom Hegyes Zoltánt!

Forrás: Promenád