vadásznapAz idén szeptember 5-én Nábrádon rendezik meg a megyei vadásznapot. A rendező ezúttal a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vadászkamara és Vadászszövetség, valamint a házigazda Nábrádi Önkormányzat és a helyi Petőfi Vadásztársaág.
Bemutatók, kultúrműsor

Dr. Móra István, a megyei vadászkamara és vadászszövetség elnöke előzetesen elmondta:
– Reggel 9 órakor a vadászhimnusszal veszi kezdetét az egész napos program, majd a köszöntőket és megnyitót követően kitüntetések átadására kerül sor.
A színes és változatos programok között többek között lesz:
hal- és vadhúsfőző verseny, lovas és gyalogíjász-bemutató, solymászbemutató, prémvásár, fazekas mesterség bemutatója, a Panyolai Szilvórium Kft. kóstolót és bemutatót tart a termékeiből. Ezúttal is lehetőség lesz kipróbálni a virtuális lövészetet. Lesz még rendőrkutya bemutató.
A kultúrműsorban fellépnek a Panyolai Pengetősök és Citerazenakar, a Csarodai Énekkar, a Nárbrádi Általános Iskola táncosai, és Buli TV-Sipos Johnny sztárműsora szórakoztatja az érdeklődőket.

Gyermekprogramok


A gyerekprogramok között szerepel: pónifogatolás, ugrálóvár, gyermek horgászverseny, kézműves foglalkozások és légpuska lövészet. Az egész napos programot a 21 órakor kezdődő utcabál zárja.

Forrás: Index kelet