főzőversenyBaráti társaságok, munkahelyi csapatok, amatőr és profi szakácsok is jelentkezhetnek a Horgász és Vadász napok őzfőző versenyére.
Huszonegyedik alkalommal várja az érdeklődőket a Horgász és Vadász Napok január 15-26-ig a Kulturális Központban. Ebben az évben számos újdonságra számíthatnak azok, akik ellátogatnak a programokra, többek között idén először a főzési tudományukat is próbára tehetik.

Baráti társaságok, munkahelyi csapatok, amatőr és profi szakácsok is jelentkezhetnek a Horgász és Vadász napok őzfőző versenyére. A megmérettetés január 15-én 9-17 óráig lesz a Kulturális Központ előtti Deák téren. A nevezési díj ötezer forint, melyért a versenyzők 2 kg ellenőrzött minőségű őzhúst kapnak. Minden más alapanyagról és eszközről a versenyzőknek kell gondoskodniuk.

Jelentkezni január 5-ig lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 76/503-880-as telefonszámon. A verseny napján 10-12 óráig Bede Róbert mesterszakács főzőbemutatóval várja a közönséget.

Forrás: Délmagyar