újdonságok a fehovánÚjdonság és hagyományos program egyaránt szerepel az idén a Fegyver, Horgászat, Vadászat (FeHoVa) nemzetközi szakvásáron március 17. és 20. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban – közölte a kiállítást szervező cég szerdán.

A Hungexpo tájékoztatása szerint a FeHoVán továbbra is dominálnak a fegyverek és vadászati témák, de egyre több kísérő programmal jelentkeznek a horgászok is. Tavaly több mint negyvenezren keresték fel a hétezer négyzetméteren kétszáz kiállító részvételével rendezett szakvásárt. Az idein látható lesz például a magyarok Ázsia vadászösvényein kiállítás, és bemutatják Nadler Herbert trófeagyűjteményét. A horgászoknak Európa legnagyobb mobilakváriumát hozzák Budapestre Portugáliából. A kiállítás természetes módon mutatja be az élő környezet, az erdők, mezők, a vizek és vízpartok világát, ökológiai összefüggéseit.

A kiállításon adják át a www.horgaszok.hu internetes oldalon már másodízben megrendezett, „Az év hala, az év fogása!” verseny díjait. Az idén először lesz Hungexpo Kupa Koronglövészeti Verseny, amelynek fővédnökei az Országos Magyar Vadászkamara és az Országos Magyar Vadászati Védegylet. A FeHoVá-ra a www.fehova.hu honlapon előre is lehet jegyet váltani kedvezményesen – közölte a Hungexpo Zrt.

Forrás: MTI