top adventure kiállításNagyváradon első alkalommal kerül megrendezésre október 25 és 27 között a TOP ADVENTURE EXPO Nemzetközi Halászati és Vadászati Szakkiállítás és Vásár.

A halászat és a vadászat az utóbbi időkben egyre népszerűbb szórakozássá, egyben hobbivá vált Romániában. A kiállítás és vásár e kiváló szabadidős tevékenységek iránt érdeklődők számára nyújt sok információt, lehetővé teszi az újdonságok megismerését és lehetőséget azok megvásárlására.

A kiállítás a nagyváradi sportcsarnokban rendezik meg. A közel 220 ezer lakosú Nagyvárad kitűnő földrajzi elhelyezkedése és vonzáskörzete következtében az egyik legmegfelelőbb helyszín a lebonyolításhoz.


A kiállítás tematikája:


Vadászat: puskák, íjak; vadászkések és egyéb eszközök; vadászfelszerelések, -ruhák, táskák, övek; távcsövek; vadászatot, szafarit rendező cégek; állat- és trófea preparátorok; speciális járművek, lakókocsik, sátrak; sportlövészet és íjászat; vadhúsból készített élelmiszerek; állatélelmezés; szálláshelyek; vadászterületek kínálata; tematikus írott sajtó, TV.

Halászat:
horgászbotok, csalik, tartozékok; horgászfelszerelések, ruhák, csizmák; motor- és gumicsónakok, jacht, sátrak, kempingfelszerelések, főző- és sütőfelszerelések; akváriumok és haleledelek; halhúsból készült élelmiszerek; tengeri halászattal foglalkozó ügynökségek; szálláshelyek; halászati társaságok; tematikus média.

Forrás: HuntingPress