12. alkalommal indul útjára a Diósgyőri Mikulásvonat. A rendezvényen a szerelvények 2014. november 27. és december 17. között szállítják a gyerekeket a Lillafüredi Állami Erdei Vasút Miskolc, Dorottya utcai végállomásáról a Mikulás Lillafüredi Mesebirodalmába.
A kicsik ismét találkozhatnak Meseország régi-új lakóival, többek között Lúdas Matyival és Galibával, Döbrögivel, Gombóc Artúrral, Olaffal, a hóemberrel, Anna hercegnővel és Elza hókirálynővel is.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a "Diósgyőrért" Közhasznú Alapítvány 2014-ben immáron 12. alkalommal indítja útjára az Északerdő Zrt-vel együttműködésben a Diósgyőri Mikulásvonat®-ot. A 2006. évben Miskolc városa által Nívódíjjal elismert rendezvényen 2014. november 27. (csütörtök) és december 17. (szerda) között napi 4 vonattal összesen 84 alkalommal szállítjuk a Lillafüredi Kisvasút Miskolc, Dorottya utcai végállomásáról a gyermekeket a Mikulás Lillafüredi Mesebirodalmába, ahol egy exkluzív interaktív mesejáték keretében a Mikulással is találkozhatnak a kicsik.
Iskolai és óvodai csoportoknak (20 fő felett) jegyértékesítés 2014. október 15-től. Egyéni utasoknak jegyértékesítés online 2014. november 01-től (00:01-től), a Miskolc, Dorottya úti jegyirodában 2014. november 03-tól.
A programon való részvétel csak és kizárólag előre megváltott jegy ellenében történik. A részvételi díj: Br. 1.900 Ft, (ülő- és álló helyekre egyaránt!) mely tartalmazza a krampuszok társaságában történő utazást a feldíszített kisvonaton a Miskolc - Lillafüred - Miskolc útvonalon, valamint az egyórás mesejátékon való részvételt.

A Mikuláscsomag átvételére feljogosító jegyet szintén elővételben kell megváltani a részvételi jegy mellé, melynek ára: Br. 750 Ft/db. A csomagokat a Mesejáték közben, a Mikulástól kapják meg a kicsik a jegy ellenében. 2 éves kor alatt a gyermekeknek ingyenes a programon való részvétel.

Forrás: Északerdő zrt