vadász és falunapA szervezők semmit sem bíztak a véletlenre szombaton. Zenés faluébresztő, ízletes ételek, értékes nyeremények a tombolán, színvonalas programok, élvezetes kísérőrendezvények, hajnalig tartó mulatság. Röviden így lehetne összefoglalni a tizennyolcadik bokodi falunapot, amely negyedik éve a Vadász- és Falunap elnevezést viseli. A településtől pár kilométerre, a csodálatos erdei környezetben fekvő vadászháznál a hagyományokhoz híven, délelőtt kóstolóval várták vendégeiket a vadásztársaság tagjai, akik egyébként az ebédre felszolgált vadpörköltről is gondoskodtak. A kellemes időben sokan látogattak ki, miközben a település rendezvényterén és a színpadon az utolsó simításokat végezték a rendezők.

Valter Alajos polgármester koradélutáni megnyitójában köszöntötte a település lakóit és vendégeit, akik között ott volt Rajnai Gábor oroszlányi, Kiss Ferenc kömlődi és László Kálmán szákszendi településvezető is. Mint elmondta, ismét sikerült gazdag programot szervezni, s ezzel még tartalmasabb szórakozást biztosítani a polgároknak. S hogy ez nem csak üres szólam volt, azt többek között bizonyította jászberényi mentőkutyások nagysikerű bemutatója, az oroszlányi ifjúsági fúvószenekar koncertje, a tardosi Vörösmárvány táncegyüttes fellépése, s nem utolsó sorban Beregi Péter és Heller Tamás kabaréműsora. A legkisebbeket mindeközben arcfestés, légvár, bohóc, sétakocsizás és lovaglás szórakoztatta.
A bokodi falunapon idén egy laptop volt a tombola fődíja, de hűtőgép és értékes ajándékcsomagok is gazdára találtak, hogy ezt követően hajnalig tartó mulatságon szórakozzanak a község lakói.

Forrás: Kék Duna Rádió