meztelenül bandukolt a meglopott vadászAlaposan meglepődtek a Donyeck megyei Volnovaha lakói, amikor egy anyaszült meztelen vadász lépegetett végig piruló arccal a kisváros főutcáján, egy szál puskába és döglött vadkacsába „öltözötten”. Mint kiderült, ismeretlenek vadászat közben ellopták az összes ruháját.
A Donyecktől 60 kilométerre fekvő 24,5 ezres kisváros lakóit alaposan meglepte a látvány, amikor a település egyik bevezető útján feltűnt egy középkorú férfi, aki meztelenségét egy döglött kacsával és a vadászpuskájával igyekezett elfedni.

A helyi rendőrőrsön elmondta, hogy éppen a közeli erdőszélen vadászgatott, amikor puskavégre kapott egy vadkacsát. A zsákmány egy nádasba pottyant, ezért úgy határozott, leveti ruháit, és úgy gázol be a mellközépig érő vízbe. Csupán fegyverét és az iszákját vitte magával, amelyben a személyi igazolványa és a vadászengedélye is lapult.

Miután nyakon csípte a leterített kacsát, visszaevickélt a partra, ahol megdöbbenve tapasztalta, hogy ismeretlenek - valószínűleg az erdőben táborozó hajléktalanok - eltulajdonították a parton heverő holmijait.

A pórul járt vadász ezt követően a zsákmányával és a puskájával takarózva indult el a legközelebbi település felé, hogy segítséget kérjen. Az már meg sem lepte, hogy az országúton egyetlen járművezető sem állt meg az integetésére.

Kihallgatását és az iratellenőrzést követően a rendőrök elengedték ugyan, de még mindig meztelenül. Néhány környékbelitől kért pár ruhadarabot, akik azóta is hiába várják, hogy a vadász visszahozza a kölcsönkért holmit.

Forrás: FH