vadaszbalHagyományosan a február a vadászbálok főszezonja, íme egy kis videó- és fényképösszeállítás néhány eseményről.

A Gerjementi Vadászok és Vadásztársaságok Szövetsége tartott bált a Bem iskola éttermében. A hajnalig tartó mulatságon fácánból, vaddisznóból és szarvasból készített háromfogásos vacsora várta a bálozókat. Az idei eseményen a Pipacs Vadászkürt Egyesület már hagyományos, ünnepi fanfárjai mellett a legifjabb kürtösök is bemutatkozhattak.


Huszonegyedik alkalommal rendezték meg az Erdész, Gazdász, Vadászbált a Mátra Erdészeti Szakgimnáziumban. A bevétellel a rászoruló diákokat igyekeznek támogatni az Ifjúság az Erdőért Alapítvány segítségével.


A Makói Marosmenti Vadásztársaság ebben az esztendőben is megrendezte hosszú évtizedes hagyományokra visszatekintő bálját. Az emelkedett hangulatú esten az önfeledt beszélgetések közben szakmai kérdések megvitatására is sor került.


Hajnalig báloztak a vasi vadászok

Finom ételek, jó zene, értékes tombolanyeremények vártak a megyei vadászbál résztvevőire a Fürdő étteremben, ahol az idén is több mint négyszáz embernek terítettek.

hajnalig baloztak

Tovább a teljes cikkre (vaol.hu)


Stílszerű vacsora után hajnalig mulattak a vadászok Tapolcán

A Csobánc Földtulajdonosi Vadásztársaság jó hangulatú vadászbált rendezett a diszeli Artemisz Vadászházban, amelyet stílszerű, különleges dekorációkkal díszítettek fel a szervezők és családtagjaik.

sam0305vadaszbal 768x515


Tovább a teljes cikkre (veol.hu)


Vadászok és borászok együtt vigadtak Kecelen

A báli szezon elmaradhatatlan eseménye, amikor együtt vigadnak a keceli, imrehegyi és a környező településekről baráti társaságokkal érkező vadászok és borászok. A jó hangulatú este is az összetartozást hivatott erősíteni. Ilyenkor lehetőség van a közös élmények felelevenítésére, szakmai megbeszélésre. Február 9-én este is megtelt a keceli Városi Könyvtár és Művelődési Ház nagyterme.

vadaszok es boraszok

Tovább a teljes cikkre (vira.hu)


Forrás: Vadászat.net