felöklelte a szarvasbikaVadásznak kellett lelőnie a megvadult állatot. A lakása melletti erdőben sokan próbálnak dróthurokkal vadat ejteni. A csapdában vergődő szarvas ijedtében mellbe szúrta szabadítóját A keblen melengetett kígyó ritkán hálálja meg a segítséget. B. Pál azonban megtanulta, hogy a kétségbeesett szarvasbika sem tartozik a hálatelt állatok családjába. A férfi súlyos sérülésekkel fekszik kórházban, mert ki akart szabadítani egy hurokba ragadt agancsost, ám az cserébe hasba szúrta öt.

Egy kétségbeesetten vergődő szarvasbika segítségére sietett, ám a megvadult állat agancsával mellkason szúrta B. Pált. Az 55 éves lakócsai férfit otthonában telefonon riasztották ismerősei, hogy a közeli gerendai erdőben egy kifejlett szarvasbika vergődik hurokcsapdában. Az állatbarát férfi, aki jól ismerte az erdőt, gondolkodás nélkül a csapdába esett szarvas segítségére sietett, ám az állat nem hálálta meg mindezt.

- Úgy hallottam, hogy amikor Palinak már majdnem sikerült az állatot kiszabadítania, pihenésképpen inni akart, a szarvas pedig annyira próbált menekülni, hogy agancsával felöklelte a páromat - mondta a férfi élettársa.
Információink szerint a csapdába esett szarvast végül le kellett lőni. A Bors megkereste az erdő bérlőjét, ám a férfi nem volt hajlandó nyilatkozni a történtekről. Úgy tudjuk, hogy a vadon tulajdonosa volt az a vadász is, aki végül kénytelen volt lelőni a kezelhetetlen állatot.
A szarvasmentő Pál jelenleg a kaposvári kórház sebészeti osztályán fekszik, és a többórás műtét után állapota már sokat javult.

Forrás: Bors