jogszabaly tajekoztatoA vadászati jogszabályok módosításáról tartottak szakmai tájékoztatást az Alsó-tiszamenti (305. számú) vadgazdálkodási tájegységben.


A Mórahalmi Árpád Vezér Vadásztársaság vadászházában rendezett konzultációra a tájegység vadászatra jogosultjai részéről mintegy 50 fő gyűlt össze, akiknek Pinjung Emil tájegységi fővadász ismertette a fontosabb jogszabályi változásokat.

A vadászati hatóság részéről dr. Szirovicza Róbert vadászati szakügyintéző az első előadáshoz kapcsolódó hatósági elvárásokról, eljárási szabályokról tartott tájékoztatót.

Záró előadásként optikai eszközöket forgalmazó Kristóf Józseftől hallhattak egy remek előadást „Az éjjellátó eszközök változatainak bemutatása a gyakorlati használat szempontjából” címmel.

A kiváló hangulatú rendezvény zárásaként a szomszédos Röszkei Vadásztársaság látta vendégül a jelenlévőket egy finom ebédre, amely közben az előadásokon hallottakat volt lehetőség megvitatni, bízva abban, hogy sikerült a tájegység vadászatra jogosultjainak segíteni eligazodni a jogszabályi változások útvesztőiben.

Forrás: Nimród