felöklelte a vadászt a szarvasbikaHa egy szarvasbika halottnak látszik, attól még nagyon is élhet és veszélyes - tanulta meg a saját hibájából egy amerikai vadász, aki csak a szerencséjének köszönheti, hogy túlélte a leckét. A vadászati szezon nagyon jól indult Randy Goodmannak - legalábbis látszólag. A 49 éves amerikai férfi ugyanis már a második napon puskavégre kapott egy kilenc pontos, százkilós vapiti szarvast.

Miután a vadász két jól irányzott lövéssel leterítette az állatot, megnyugodva látta, hogy az elpusztult. Nagyon tévedett: mihelyt közelebb ért hozzá, az állat felpattant, felöklelte őt és keményen bökdösni kezdte az agancsával. "Olyan volt, mint 15 másodperc a pokolban" - számolt be a kalandról a vadász.

A szarvas ezután elszaladt - volna, ám Goodmannak újabb két lövéssel végül sikerült végeznie vele. Akkor vette csak észre, hogy szédül, és a mellénye csupa vér.

A kórházba még a saját autóján eljutott; ott aztán hét kapoccsal összetűzték a fejét a bőrt és kezelték könnyebb agyrázkódását, valamint a sérüléseit.

Forrás: Inforádió