kutyákkal is keresték az eltűnt férfitSzerda késő délután érkezett bejelentés a Szolnoki Rendőrkapitányság ügyeletére, miszerint a Szolnok Kaán Károly út végén található gátszakaszon, a Holt-Zagyva területén két vadász egy hiányos öltözetű 80 év körüli, zavartan viselkedő férfire lett figyelmes - tudtuk meg Szabó Zita századostól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

A vadászok értesítették a rendőrséget, de mire az autójukkal megfordultak az idős melegítős férfi eltűnt a sötétben. A rendőrség a szolnoki Életjel Mentőkutyás egységgel, polgárőrök segítségével azonnal megkezdte a keresést, amit az idősjárási és látási és egyre rosszabb járhatósági viszonyok miatt késő este felfüggesztettek. A keresést a mai napon délelőtt nagy erők bevonásával folytatják.

A mentőkutyás csoportok reggel óta újra kutatnak, közel félszázan. Négy kutyával folyik a keresés, mostmár nincsenek nyomok, csak a területet tudják átfésülni, koncentrikus körökben. A vízben egyelőre nem keresik az eltűntet. A rendőrség bevont volna a kutatásba egy helikoptert, de az időjárási viszonyok ezt nem teszik lehetővé.

FRISS: Pár perccel fél egy után kaptuk a rendőrségi értesülést, miszerint az idős férfit a Zagyván átívelő vasúti híd környékén találták meg holtan. Elsődleges információk szerint halálát kihűlés okozta.

Forrás: Szóljon