tigris tépett szét egy embertFittyet hányt a vadveszélyre figyelmeztető táblákra és a kerítésekre egy három fős kínai kiránduló társaság, amelyik a Nagy Fal egy kevésbé ismert szakaszát látogatta meg. Így, hogy lerövidítsék a hazautat, egy vadvédelmi körzeten vágtak át, egyikük torkát át is harapta egy egy szibériai tigris.
Szétmarcangolt egy szibériai tigris egy kínai fiatalembert a kínai Nagy Fal közelében, egy vadvédelmi területen. A húszéves férfi egyébként a Nagy Fal egy kevéssé látogatott szakaszához kirándult, s amikor két társával együtt hazafelé tartott, át akartak vágni a Pataling Vadvédelmi Területen, hogy lerövidítsék útjukat.
A számos tiltó, életveszélyre figyelmeztető tábla ellenére átmásztak a háromszoros kerítésen, és bejutottak a vadvédelmi területre, ahol több mint 10 ezer állat, köztük számos vadállat él szabadon.
Alig jutottak át az utolsó kerítésen, máris megtámadta egyiküket egy tigris, és pillanatokon belül átharapta a szerencsétlen, könnyelmű fiatalember torkát. A két másik férfinak sikerült kimenekülnie, és értesítenie a hatóságokat a történtekről.

Forrás: MTI