miért nem lett vadász Stohl AndrásSzínpad, televízió, szinkron és persze a család – Stohl András mindig is ezerarcúnak bizonyult. Most ráadásul kiderült, hogy végül miért nem lett vadász színész helyett!
Stohl András sokoldalú személyiség. Ezt számtalanszor bizonyította már színpadon és televízióban egyaránt. Első látásra úgy tűnik, fáradhatatlan, és a másodikra is, hiszen mindig van egy újabb arca, amit a közönség elé tárhat.

Mint most: az RTL Klub Reflektor című műsorában bevallotta, miért nem lett zoológus, pedig mindig is azzá szeretett volna lenni.

Hogy András milyen felnőtté vált, abban nagy szerepe volt az édesapjának, akit a mai napig példaképének tekint. Tőle tanulta meg, hogy az a kifejezés hogy „nem tudom”, nem létezik.

– Mindig meg akartam felelni neki, mindig ő volt az első, akitől igazán vártam a dicséretet, mert anyu nagyon elfogult a mai napig – avatta be a Reflektor nézőit Stoh gyermekkorának titkaiba. – Ő mindig mosolyog, és azt mondja: „Bandikám, mindegy”. De a fater kemény volt – tette még hozzá a vadászatot szenvedélyként űző színész.

Buci a keménység és a jó humorérzék mellett ugyanis még valamit örökölt édesapjától: a természet szeretetét és a vadászszenvedélyt. A Budakeszi Vadasparkban sétálva szívesen emlékezett vissza azokra az időkre, amikor kisfiúként együtt járták az erdőt.

S hogy miért lett végül mégis színész? Bevallása szerint teljesen véletlenül.

Hm, sokak véleménye szerint kis országunk így elveszített egy jó vadászd, de kapott valami mást…

Forrás: RTL Reflektor