Stohl András trófeávalIgencsak jó hangulatba került Stohl András, aki egy kis somogyi település két büféjét is meglátogatta egymás után. A népszerű színész az egyik kocsma 10-11 fős társasága előtt imitált verekedést egyik vadásztársával, a végén azonban már komolyan fojtogatni kezdték egymást a padlón - vörösre vált fejjel. Bár a színész szerint mindez csupán színjáték volt.
"Nem volt ez semmi komoly, csak hülyéskedtünk. Jó messzire elutaztam, hogy egy kicsit kikapcsolódjak, de úgy látszik, még ilyenkor sem tudok elbújni a kíváncsi szemek elől" - kommentálta a történteket a népszerű színész.

"A barátaimtól hallottam, hogy a színész a falu egyik kocsmájának udvarán egy terepjáró platóján hadonászott egy léccel, s amikor a társa megpróbálta elvenni tőle, a lendülettől hanyatt zuhant, és az ivó teraszának betonján csaknem összezúzta magát" - emlékszik vissza a kocsmai verekedés előzményeire az egyik szemtanú.

"Az egyik vendég ugrott oda és tette a kezét Stohl András feje alá, aki ennek köszönheti, hogy megúszott egy balesetet. Ezt követően a falu központjában található vendéglőhöz hajtottak, ahol sorra rendelték a féldecis tömény italokat. Stohl András és barátja megállás nélkül öklöztek, s olyannyira belejöttek a játékba, hogy a színész végül földre is került. Majdnem felborított egy játékautomatát, elveszítette a szemüvegét és az óráját is" - tudta meg a Blikk.

Forrás: Blikk