vaddisznóra vagy szarvasra vadászikVizsgázott vadász a Loki középhátvédje, aki a foci mellett az erdőket szereti.
DEBRECEN ‒ Nem csak a Bajnokok Ligája főtábláján, az erdőben is nagy vadakra áhítozik Mészáros Norbert (29). Kevesen tudják, hogy a Loki középhátvédje a csapatkapitány Kiss Zoltánnal (29) együtt hódol a szenvedélyének, ugyanis mindketten szeretnek vadászni.

A BL-szereplés miatt idén ősszel kevesebb idejük lesz a focistáknak a kikapcsolódásra, de hobbijukra ezúttal is szakítanak időt, így ha nem éppen a Liverpool, a Lyon vagy a Fiorentina elleni nyerő taktikát gyakorolják, a csendes erdőben lesnek a vadakra.

– Lassan indul a vadászidény, alig várom, hogy végre puskát ragadhassak – mondta Mészáros. – Engem az erdő csöndje és a várakozás megnyugtat, feltölt, ilyenkor rendezni tudom a gondolataimat. Mindent legálisan csinálok, sokat tanultam, hogy levizsgázhassak, és legyen engedélyem. A vadászat lehet nagyon költséges vagy árban éppen elfogadható, én az utóbbi módját választottam a hobbimnak.

Mészáros korábban szülővárosa, Pápa mellett ejtette el a vadakat, de amióta Debrecenbe igazolt Kiss Zoltán, a védőszárnyai alá vette, és megmutatta neki a környékbeli erdőket. A játékos vaddisznókra, szarvasokra vadászik szívesen, így otthon a trófeákat is gyűjti. – Beetetek, aztán néha órákon át várok a vaddisznókra. Az agancsokat és a csontszárakat otthon kirakom a falra. A futballereklyék mellett vadásztrófeák is díszítik a lakásomat, s remélem, nem csak az utóbbi gyűjteményem gyarapodik a közeljövőben.

Forrás: Blikk