jnsz megyei dianák-Minden kezdet nehéz- szokták mondani, de ez a JNSZ megyei Dianákra is érvényes volt.
Nehezen - bizonytalanul indultunk, kóstolgatva a vadászhölgyek közösségi lehetőségeit, de a célkitűzéseink és hitünk erőt adtak a folytatáshoz. A jó ötletek, programok reményteljessé tették a jövőnket is. A rendezvényeink -lelkes tagjaink segítségével- igen sikeresek voltak.

Többek között szakmai napon vettünk részt Szolnokon, ahol Kővári Ferenc tartott nekünk vadászattal kapcsolatos ismertetőt, mely baráti légkörben zajlott. Jó hangulatú koronglövészeten is részt vettünk a szolnoki Milléri Lőtéren.

Részt vettünk az országos programokon, ott voltunk Keszthelyen is! A megyei vadásznapon is igyekeztünk kitenni magunkért. Karcagon úgy gondoljuk -értékelések alapján-, hogy a megyei Dianások sikeresen megmutatták helytállásukat. A főzőversenyen 2. díjat hoztuk el.

Vadászatokon vettünk részt vaddisznó lesvadászaton és tőkés réce vadászaton. A vadászatok szervezése folyamatosak, igény szerint.

Az együtt töltött programokon, rendezvényeken összekovácsolódtak a hölgyek. Baráti szemlélet, egymásért tenni akarás, szellemében erősödik és épül a megyei szervezetünk!

Szép, ígéretes kilátások mellett a vadászat, mint közös tényező egységet és összetartozást erősítve, megtart bennünket.

Úgy legyen: a JNSZ megyei Dianák.