terepjáró alá szorult a vadászRezi - Meghalt egy 36 éves vadász Zala megyében vasárnap kora délután, a Rezi-hegyen, amikor egy vizes eredei szakaszon felborult terepjárójával és alá szorult. Társa is súlyosan megsérült, mobilon ő hívott segítséget.
Felborult egy terepjáró vasárnap kora délután a Rezi-hegyen. A kocsi vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az autó utasa agyrázkódást szenvedett, miután magához tért, ő hívott segítséget telefonon. A kiérkező mentők kórházba szállították.

A baleset a rezi vár felé tartó út közelében, az úgynevezett Szent Miklós-völgyben történt. A helyszínen megtudtuk: a Suzuki Samurai típusú terepjáróval két helybéli vadász indult vadat beszállítani, ám az eső áztatta földúton valószínűleg megcsúsztak, az autót megdobta a magas rézsű, s a kocsi fejreállt. A 36 éves fiatalember az autó alá szorult, a sérülései halálosak voltak.

A baleset körülményeire jellemző, hogy a mentők és a temetkezési szolgáltató dolgozói is csak a vadászok terepjáróival tudták lehozni a sérültet és a tragédia halálos áldozatát.

Forrás: Vas Népe