medve szorult a kocsibaMegszólalt a riasztó, a rendőrök a kocsihoz mentek, hogy elkapják a tolvajt. Alaposan meglepődtek.
Beindult a riasztó, miután a fák közül egy alak közelítette meg az autót a coloradói ház udvarán. Elsőre a rendőrök azt hitték, csak egy autótolvajról van szó, azonban amikor közelebb mentek az autóhoz, rájöttek, hogy egy egyszerű bilincsnél többre lesz szükségük.

A riasztót nem egy ember indította be, hanem egy medve. Úgy tűnt, a fiatal állat a nyitott autóba valahogyan bemászott, hogy átnézze, mit rejt a belseje. Az ajtó azonban becsukódott mögötte, és a fiatal medve pánikba esett, hogy nem tud kijönni a kocsiból és elkezdett hadonászni az autóban. Ettől indult be a riasztó.

Az esetet hajnali fél háromkor jelentette egy fiatal pár Colorado államban, Florissant közelében. A riasztó hangját hallották csak, így a rendőrséggel csak azt közölték, hogy lopják az autójukat.

A dolog szerencsésen ért véget: miután a rendőrök kinyitották az autó ajtaját, a maci azonnal elszaladt. A rendőrök szerint az állatot az étel szaga vonzotta az autóhoz. A medvék a téli álom előtt rendszerint nagyon éhesek, ilyenkor előszeretettel keresik fel a lakásokat és az autókat is az Amerikai Egyesült Államokban, hogy ételhez jussanak.

Forrás: KO