szépen sül a hús a nyársonA környékbeli társaságok részvételével már hagyományosnak számító vadásznapját tartotta a Lajta-Hanság Zrt. a hétvégén Mosonmagyaróváron a majoroki lőtéren.
A több száz résztvevőt ezúttal is számos érdekes program várta, így többek közt főzőverseny - természetesen vadhúsból készült ételekkel - vadász szakmai vetélkedő és korong lövészet. A szakmai vetélkedőt Lippert Dávid és Kovács János nyerték holtversenyben. A főzőverseny különdíját a nickelsdorfi csapata nyárson sütött vaddisznója és Samu Ferenc szigetközi halászléje kapta, míg a zsűri a Levéli Vadásztársaság sült oldalasát és a Három fenyő Vadásztársaság vaddisznó pörköltjét találta a legjobbnak. A lövészetet egyéniben Takács Gábor, a Lajta-Hanság Zrt. vadásza nyerte, csapatban pedig a Felsőszigetközi Vadász Szövetség - Bognár Richárd, Kiss István, Molnár Zsolt - érte el a legtöbb pontot.

A vadásznapi tombolán befolyt összeget a rendezők a Karolina Kórháznak ajánlották fel

Forrás: KO