rendőrségi ellenőrzésElismerte az orvvadász, hogy megölt egy vadőrt, egy másikat pedig életveszélyesen megsebesített Magyarlukafán tegnapelőtt.
Kiderült az is, hogy ismerte az áldozatát, viszont az ügyvédje szerint nem emlékszik pontosan mindenre. Előzetes letartóztatásba került. A lelőtt vadőr és társa járőrözés közben vette észre az orvvadászt, aki már a kilőtt szarvasokat darabolta. A férfi menekülni próbált, de amikor látta, hogy nincs esélye, lőni kezdett.

A gyilkossággal gyanúsított férfi csak tíz percig volt bent a bíróságon, aztán rendőrök kísérték el. Az ügyvédje azt mondta, hogy a férfi állítólag nem emlékszik pontosan arra, hogy mi történt. A tárgyalóteremben mondták el neki, hogy a vadőr, akit egyébként ismert, meghalt. Egy másik embert pedig súlyosan megsebesített.

Tegnapelőtt volt a gyilkosság Szigetvár mellett. A gyanú szerint a vadőr és kísérője észrevette az orvvadászt, aki menekülni próbált, de amikor látta, hogy nem sikerül elfutnia, rálőtt az üldözőire. Aztán megpróbált elmenekülni. A bíróság letartóztatta.

A meggyilkolt vadőr Szigetváron lakott. Barátai “harcsavadásznak” hívták, mert a harcsák megszállottja volt. A vadőr egyébként hivatalos személy, vagyis joga van igazoltatni, autót átvizsgálni, és az orvvadászt visszatartani a rendőrség megérkezéséig. Akár fegyverrel is. Úgy tudjuk: a másik meglőtt férfi még mindig az intenzív osztályon van. Súlyos mellkasi sérülései vannak.



Forrás: TV2