megverték a vadásztKalandozó fémtolvajokat, környezetkárosítókat ért tetten egy hivatásos vadász és vadász kísérője a Komárom-Esztergom megyei Szákszenden.
A tettenérés tényét a vadász fényképezőgéppel is megörökítette a járőr kiérkezéséig. A tetten ért cigányok a fényképezőgép láttán csoportosan támadtak a vadászokra. Egyiket megütötték, a másiktól elvették a telefonját, a földre teperték majd fejét és veséjét kezdték el rugdosni, "Megölünk, a kurva anyád!" - ordítás kíséretében. A támadás után a cigányok a több sebből vérző embert hátrahagyva menekültek el, akihez mentőt kellett hívni.
A vadászok nem mertek fegyvert használni! Méltatlan a helyzet a magyar erdőkben, hogy a vadász nem meri megvédeni magát, ha támadás éri. Nem mer védekezni, hiszen akkor fegyvertartási engedélyét, vadászati lehetőségét kockáztatja. Az önvédelem ősi, törvényes jogára igenis nagy szükség van! Az 55 000 magyar vadász igen hatékonyan tudná megvédeni az erdőt, mezőt, de jelenleg a törvények a cigányoknak kedveznek.

Az egyik elkövető, Iváncsik Ferenc (anyja neve: Sárközy Mária), siklósi, nem idén lebarnult "vállalkozó". Továbbiak a fiai és az emberei. Iváncsik Ferenc telefonszáma: 20-519-6794 Címe: 7800 Siklós, Arany János u. 53. Érdeklődéssel várnánk információkat az Iváncsik család egyéb tevékenységéről!
Az oroszlányi kapitányság példás gyorsasággal fogta el az elkövetőket, akik jelenleg is a kapitányság vendégszeretetét élvezik, bár - vélhetően - már nem sokáig.
Frissítés: Fejlemények: a tatabányai ügyészség megszüntette az ügyet, mivel szerintük ha szétrugdossák valakinek a fejét, nyakát és veséit, az nem súlyos testi sértés, de még csak kísérlete sem, már ha cigányok a támadók. A mentősök is csak rasszista módon szimuláltak, amikor ellátták és elvitték a véresre, rongyosra vert vadászt. A cigánynak nem kell figyelembe vennie, hogy erdészt ver, aki hivatásos vadász is egyben, még ha mondja is nekik, mert akkor nem hivatalos személy elleni az erőszak. Szóval megszüntették és kész. Ámbátor, ha az erdész akár csak 1 db pofont adott volna vissza, már valószínűleg nem lenne munkája, se puskái.

Aki bármit tud erről a cigány családról, arra kérjük, ossza meg a nagyérdeművel. Elég sok felé tevékenykednek az országban, már egy pesti ügyvéd (dr. Viola Csaba) is nyomoz utánuk, mert kisemmiztek egy magyar családot, elvették a házukat. Benne van sok mindenben a kezük, mégsem történt velük eddig semmi. A fő kancigány az öreg Iváncsik, a 2 fia meg a segítői.

Forrás: Kurucinfó