együttműködési megállapodást kötöttekEgyüttműködési megállapodást kötött az Országos Magyar Vadászati Védegylet és a Magyar Vadgazdálkodók Egyesülete.
Az erről szóló szerződést a 20. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon írta alá Budapesten Dr. Semjén Zsolt, a Védegylet elnöke, és Balsay Miklós, az MVE vezetője.

A dokumentumban rögzítettük, hogy együttműködünk a hazai vadgazdálkodás és a vadhúsforgalmazás hagyományainak, nemzetközileg elismert színvonalának megőrzése valamint fejlesztése érdekében. Az elképzelések szerint az ágazatokat érintő jogszabályok és rendeletek előkészítésében, betartatásában, illetve a rendelkezések hatásainak vizsgálatában is lesznek közös feladataink. Úgy látjuk, hogy természetvédelmi kérdésekben, az élőhelyek védelme ügyében, a minőségi apró- és nagyvadgazdálkodás-, valamint az élelmiszer biztonság területén is tudunk majd együtt dolgozni. A rendszeres információcseréken túl szeretnénk közös szakmai rendezvényeket is tető alá hozni - fogalmazott Balsay Miklós, a Magyar Vadgazdálkodók Egyesületének elnöke. A székesfehérvári székhellyel működő szakmai szervezet tagjai között az állami tulajdonú erdészeti részvénytársaságok többsége is ott van.