vadásztörténetKedves Vadásztársak! Egészen biztos, hogy nemes szenvedélyünk gyakorlása közben mindenki élt már át megörökítésre méltó élményt.

Ilyen az első vad elejtése, bárhogyan is történt, azután ott sorakoznak a sikeres, örömteli, fáradságos, humoros, vagy éppen szomorú végkifejlettel járó, de tanulságos esetek. Minden magyar Nimród tarsolyában akadnak ilyenek – bár az is igaz, hogy egyikünknek többet, másikunknak kevesebbet utalt ki ez idáig Szent Hubertusz. Társaságban, családi körben bizonyára meg is elevenednek ezek az esetek – szóban. Ami persze elszáll.
Azért, hogy ne így legyen, a Dióhéj Kiadó várja a vadásztörténeteket, a különféle, a természetben átélt élményeket és visszaemlékezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail postafiókra! Mindegy, hogy tegnapi-e a történetet, vagy több évtizedes esetet, tapasztalatot örökít-e meg, az a lényeg, hogy érdekes legyen, szórakoztasson, vagy legalább némi tanulsággal szolgáljon!

Az elfogadható színvonalú írásokat beküldők mindenképpen nyernek: a Dióhéj Kiadó által megjelentetett kötetek közül választhatnak egy példányt. Ezekről részletesen is tájékozódhatnak a www.dhkm.hu honlapon, a „Könyvek” menüpont alatt, illetve igény szerint az alábbi elérhetőségeink bármelyikén, személyesen is adunk tájékoztatást. A kiválasztott könyvet postán küldjük el, igény szerint dedikálva is. Amit még tudni kell: alapigazság, hogy a természetszerető, az élőlények megfigyelésére nyitott, felfedező hajlamú ember valahol művész is, képes arra, hogy írásban is megörökítse élményeit. Aki mégsem, annak esetében kiadónk vállalja, hogy külön egyeztetés alapján segítséget nyújt a mondanivaló formába öntésében – csak az alaptörténet legyen kellőképpen érdekes, az olvasmányossá tétel már a szerkesztő dolga!
Aki nem rendelkezik e-mail postafiókkal és nincs lehetősége arra sem, hogy segítséget kérjen ez ügyben, levélben is elküldheti írásait a 3100 Salgótarján, Bem út 6. II/10. postacímre. A kiadó fenntartja a jogot a mondanivaló szerkesztésére, különös tekintettel a vadászetika szempontjaira. (Az esetleges változtatásokról a szerzőkkel minden esetben egyeztetnénk.) Ami a közzétételt illeti – nos, annak megkeressük a módját, az Internet mindent elbír, a továbbiakat pedig meglátjuk.

A részletekről érdeklődni lehet a következő elérhetőségeken: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
Telefon: 06-32/898-080; mobil: 06-30-211-3138;
Andrásfalvi-Faragó Zoltán ügyvezető, Dióhéj Kiadói Kft.
Terjedelmi korlátot nem szabunk, de célszerű, ha a mondanivaló a lényegre szorítkozik

Forrás: ForestPress