Bodrogi családA Bodrogi családban, ha itt az ősz, a férfiak vérszemet kapnak, és meg sem állnak az erdők mélyéig.
Az őszi-téli vadászszezonban a három generáció képviselői hódolnak együtt a szenvedélyüknek, de nemcsak az erdőben, hanem a konyhában is - tudta meg a Life.hu.

A színészlegenda vadászszenvedélye sokakat csábított magával az erdők mélyére. Őt magát a színészóriás, Benkő Gyula vezette be a vadászat rejtelmeibe, innentől kezdve pedig sok újabb embert fertőzött meg az erdők és a vadak imádatával. Többek között Hofi Gézát is ő vitte először terepre, és persze a saját fiát, Ádámot is, aki 3 éves sem volt, amikor édesapja elvitte magával egy vadászatra. Ma pedig már Ádám tanítja kisfiát, Bencét a vadak és erdei mannák ismeretére. Előfodul, hogy Ádám maga ejti el a budai éttermében felszolgált friss és tökéletes minőségű vadakat.

"Ez ma már több évtizedes tradíció. A vadhús a legteljesebb mértékben bio alapanyag. Édesapám legjobb receptjei az éttermem étlapján is helyet kaptak, és büszke vagyok, amikor a törzsvendégek az ő vadételeit választják. Egyik kedvencem a roston sütött szarvasmáj. Egy sikeres vadászat után néhány órán keresztül az szerepel az étlapon, de olyan gyorsan elkapkodják az ínyencek, hogy sokszor még nekem sem marad belőle kóstoló" - meséli igazi szenvedéllyel és a vadak iránti tisztelettel Bodrogi Ádám.
"Egy kis vadságtól sosem álltunk távol. A holdfény a vadász legjobb barátja. Van, hogy egész éjjel ülök a magaslesen, de nem lövök semmit. Csak gyönyörködöm a szabad és elegáns szarvasbikában, aki békésen legel a mezőn. Ezek csodálatos pillanatok, csak az érti meg, aki ott van, és átéli" - mesél szenvedélyéről Bodrogi Gyula.

Forrás: Life