A Diósjenői Erdei Szabadidőpark rajzpályázatot hirdet, a pályázók ingyen vehetnek részt májusban az intézmény gyereknapi rendezvényén.

A pályázók köre: 6-8 év, 9-11 év, 12-15 év

A pályaművek formai követelményei: legfeljebb A3-as méret, az elkészítés technikája szabadon választható szabadkézi technika. A rajz elkészítéséhez ceruzát, zsírkrétát, temperát, vízfestéket, vagy egyéb eszközt is lehet használni.

Egy pályázó 1 művel indulhat a pályázaton.

Az alkotás hátoldalán kérjük feltüntetni az alábbiakat:

– alkotó neve

– címe

– életkora

– pályázó vagy szülője telefonos elérhetősége, e-mail címe

A zsűri a fenti három korosztályban választja ki a nyertes műveket. Korosztályonként az első három helyezett tárgynyereményben részesül.

A pályaművek kiállítására és az eredményhirdetésre 2014. május 25-én, a Gyermeknapon a Diósjenői Erdei Szabadidőparkban kerül sor, a Gyermeknapi programok keretén belül.

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy sok beérkezett mű esetén nem áll módjukban minden művet kiállítani!

A pályázaton induló gyerekeknek a Gyermeknapra ingyenes a belépés.

A rajzokat május 7-éig a következő címre várják: Jelesfa Kft., 2643 Diósjenő, Kossuth L. út 9/A.

A pályázaton való részvétellel a résztvevők és hozzátartozóik beleegyeznek, hogy az Ipoly Erdő Zrt. a leadott pályaműveket kiadványaiban, weboldalain felhasználhassa. A pályázó tudomásul veszi, hogy a nevezett művet a Diósjenői Erdei Szabadidőparknak nem áll módjában visszaküldeni! A nyertes pályázó tudomásul veszi, hogy a díjátadó elmulasztása esetén a díjakat a szervezőknek nem áll módjukban postázni, csak személyesen vehetőek át 2014. szeptember 30-ig a Diósjenői Erdei Szabadidőparkban, nyitvatartási időben.

A rajzpályázaton a Diósjenői Erdei Szabadidőpark alkalmazottjai, illetve azok hozzátartozói nem vehetnek részt!

Forrás: Ipoly Erdő Zrt